ELS 2007 PRO SSM SRL este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în str. Aprodu Purice, nr. 16b, Târgu Neamț, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J27/1561/2006, CUI: 20329882.

Site-ul protectiamunciisu.ro este administrat de ELS 2007 PRO SSM SRL si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.

Prin utilizarea acestui site se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile de utilizare prezentate pe această pagină cât și cu condițiile prezentate pe următoarele pagini:

În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea acestui site.

Termenii şi Condiţii de Utilizare:

1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea ELS 2007 PRO SSM SRL şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vândute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al ELS 2007 PRO SSM SRL. Utilizatorii au dreptul de a distribui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovării site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri către paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor ELS 2007 PRO SSM SRL sau aduc un prejudiciu imaginii ELS 2007 PRO SSM SRL, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea link-urilor respective, iar utilizatorul are obligația de a şterge link-urile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

2. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.

3. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea dedicată politicii de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.

4. ELS 2007 PRO SSM SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora.

5. Site-ul conţine link-uri către alte site-uri. ELS 2007 PRO SSM SRL nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware.

6. ELS 2007 PRO SSM SRL nu poate garanta 100% că mesajele trimise către ELS 2007 PRO SSM SRL vor fi primite în forma iniţială sau că mesajele vor rămâne confidenţiale în timpul transmiterii.


Termeni și Condiții de Utilizare / Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal / Politică de Utilizare Cookies